Nieuw!!! Calandiva ewbank

03-12-2012 20:39

Zangeres Jennifer Ewbank doopt 50e, spierwitte Calandiva

Met de doop van de 50e (!) Calandiva® genaamd Ewbank, is een waardevolle toevoeging op de markt geïntroduceerd. Dankzij haar zeer grote en gevulde spierwitte bloemen wordt de laatste toevoeging aan het Calandiva-assortiment veel potentie toegedicht. Niemand minder dan Jennifer Ewbank zelf (deelneemster Voice of Holland) doopte tijdens de eerste ochtend van de FloraHolland Trade Fair in Aalsmeer deze plant. De zangeres werd daarbij aangenaam verrast door het nieuws dat dit mooie 50e ras naar haar is vernoemd.

Ewbank, een waardige 50e diva
Teler van de schitterende noviteit Ewbank, Zuydgeest De Lier, is vanaf het eerste uur leverancier van Calandiva. Bij deze teler is vanaf maart 2013 Ewbank verkrijgbaar.

Kenmerken Calandiva Ewbank:
· Spierwitte bloem, past perfect in het interieur: Ewbank straalt!
· Zeer veel grote, echt mooi gevulde bloemen
· Bijzonder groot en vol bloemscherm
· Weinig behoefte aan onderhoud, water en licht
· Zeer goede houdbaarheid met lange doorbloei

Calandiva is een merk van Fides en omvat nu 50 unieke rassen gevulde Kalanchoë. Deze worden sinds 2002 wereldwijd in meer dan 65 landen verkocht en hebben inmiddels honderden miljoenen huiskamers en kantoren opgesierd. In exclusieve samenwerking met telers worden Calandiva marketingcampagnes in afzetlanden over de hele wereld gevoerd. Hiermee is Calandiva hét merk in decoratieve Kalanchoë!