Do 21 t/m 24 februari martini plaza groningen Tuin & Sfeer 2013

16-02-2013 09:44

Tuin & Sfeer Groningen 2013:
al éénentwintig jaar tuin en sfeer!


Proef de lente op Tuin & Sfeer! Terwijl het buiten nog volop winter kondigen de prachtige modeltuinen op Tuin & Sfeer het voorjaar al aan De model tuinen zijn een bron van inspiratie voor elke tuinliefhebber. Van tuinen voor starters met een klein budget tot en met de meest exclusieve modeltuinen. Met zijn modeltuin toont hij de hovenier wat hij kan betekenen voor uw eigen tuin.

Hebt u ‘tuinplannen’? Dan is het verstandig om foto’s en/of plattegronden van uw eigen tuin mee te nemen. Verder is er op Tuin & Sfeer alles op het gebied van beplanting (zoals: bloembollen, zaden, sierheesters, bomen, oude fruitbomen, historische fruitgewassen, waterplanten, orchideeën.) en voor de “aankleding van de tuin ( terrras, bestrating, tuinmeubilair, buitenbarbecues, speeltoestellen, sierhekwerk en zelfs zwembaden).

Voor verfraaiing van de tuin zijn er de exposanten met beelden, antiek, kunst, glaswerk en brocante. En voor de echter werkers in de tuin zijn er de nieuwste trends op tuinonderhoud te zien. Van heggenschaar tot zitmaaimachine. Op de tuinbraderie zijn leuke, originele hebbedingetjes te koop. Tijdens de beurs zijn er interessante lezingen en workshops lezingen/ workshops. Voor kinderen is er een leuke bloemenspeurtocht en zij kunnen meedoen aan de workshops.

Laat u verrassen en inspireren op de Tuin en Sfeer beurs 2013!