Tuinbeurs Bloem & Tuin Het evenement vindt plaats op het prachtige Landgoed Gulbergen te Nuenen. vrijdag 12 t/m zondag 21 juli 2013.

16-02-2013 09:48

 

 

Dit openlucht-tuinevenement is buitengewoon interessant voor zowel bescheiden tuinliefhebbers als voor hartstochtelijke tuinfanaten. Exotische planten, kleurige bloemen, comfortabele tuinmeubelen, trendy inrichting en verrassende accessoires zijn dé ingrediënten voor dit toenemende buitenleven. En dát is nu de grote kracht van Bloem en Tuin.

Puur tuingericht
Want Bloem en Tuin is puur en alleen gericht op de tuin. Bijzondere, kleurige bloemen, nieuwe rassen, uitheemse groene planten maar ook eigentijdse tuinmeubelen, kunstwerken, design, originele accessoires en showtuinen leveren ontelbare ideeën en producten voor uw eigen tuin.

Dat is nog niet alles: Bloem en Tuin ligt midden in een lichtglooiend bos. Kronkelige bospaden geplaveid met boomschorssnippers, vormen het decor voor de meest uiteenlopende kleurenpracht. Interessant voor groene vingers en boeiend voor tuingenieters.

De 20e editie van Bloem & Tuin vindt plaats van vrijdag 12 juli t/m zondag 21 juli 2013. Dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur.

Toegangsprijzen
Volwassenen - € 12,00 per persoon.
65-Plussers en CJP paspoorthouders - € 10,00 per persoon.
Voor kinderen onder de 12 jaar (onder begeleiding) is de toegang gratis.
Honden mits aangelijnd zijn welkom.

Bewaakt parkeren
Auto (voor een hele dag) - € 5,00
Fietsers en bromfietsers betalen - € 0,50

 

De 20e editie van Bloem & Tuin vindt plaats van 12 juli t/m 21 juli op het prachtige Landgoed Gulbergen te Nuenen